• 031 425 26 67
  • secretariat@injoykids.ro

Cine suntem?

Cine suntem?

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara, cu totii parinti de copii scolari, si ne-am propus sa cream prin InJoy Kids Club mediul ideal in care sa ne educam copiii. Pentru ca stim ca suntem cu totii diferiti, viziunea Injoy este ca fiecare copil trebuie tratat diferit, asa cum ii place, pentru a descoperi impreuna ce-i place. Misiunea noastra este sa descoperim talentul fiecarui copil, sa-l modelam, sa gasim ceea ce-i place si, astfel, sa invete cu bucurie! De aceea, motto-ul nostru este: Learn with joy!

Ce oferim?

Oferim servicii educationale before&afterschool. Ne adresam in principal familiilor ocupate, ale caror copii frecventeaza scolile de stat si termina ori incep programul de cursuri la ora pranzului, cand parintii sunt la serviciu. Cu noi copilul tau este in siguranta. Daca incepe progamul de ore la pranz, il preluam dimineata, ii oferim micul dejun si il supraveghem la teme, iar apoi, dupa servirea pranzului, il conducem la scoala. Daca incepe orele dimineata, il luam de la scoala, ii oferim pranzul si, dupa un repaus, il ajutam sa isi faca temele sub indrumarea unor invatatori si profesori experimentati. Dupa progamul de teme, cei mici pot alege dintr-o mare varietate de cursuri optionale, predate de profesori cu experienta in lucrul cu copiii. Cursurile noastre sunt locul unde copilul tau poate invata o multime de lucruri interesante, distractive si placute, care il vor ajuta pe cel mic sa se dezvolte armonios, sa isi contureze personalitatea si sa isi descopere pasiunile si inclinatiile native. La cursurile de actorie, oratorie, dans sportiv, aerobic, desen si pictura, sah, mindlab, chitara, pian, cor, modelaj, bune maniere, engleza, franceza si germana, cel mic va avea ocazia sa descopere lucruri captivante, predate in asa fel incat sa fie usor accesibile nivelului de cunoastere specific fiecarei varste in parte. Pe timpul vacantei scolare copiii pot participa la InJoy Summerschool. Ii oferim piticului tau ocazia sa se bucure de vacanta invand in joaca lucruri noi si sa isi consolideze perfomantele sportive. Inotul, tenisul de camp si echitatia, limbile engleza, germana franceza, predate intr-o maniera interactiva, sunt doar cateva dintre tentatiile acestei veri. In fiecare dupa-amiaza, dupa ora 17.00, cei mici pot participa la cursurile InJoy Aptitude Club.

Mediul in care ii primim pe mici

Toate salile noastre de clasa sunt utilate si mobilate la cele mai inalte standarde, adaptate fiecarui segment de varsta in parte. Pentru a le oferi copiilor tot ceea ce este mai bun, am amenajat o bucatarie proprie, unde pregatim produse proaspete, cu continut caloric adaptat varstei celor mici. Pentru odihna de dupa-amiaza, am pregatit un o camera speciala pentru somn.

admin

Leave your message